Kabeh Kategori
1
Tas ransel

Tas mummy multifungsi

ndeleng More
Tas ransel
Stroller Cup Holder

Rilis tangan sampeyan

ndeleng More
Stroller Cup Holder
Penyelenggara IPAD

3 in 1, cocok kanggo mobil lan stroller

ndeleng More
Penyelenggara IPAD
Pemanasan

3 in 1, cocok kanggo mobil lan stroller

ndeleng More
Pemanasan
Cermin Mobil Bayi

Nonton bayi sampeyan kabeh wektu, awan lan wengi

ndeleng More
Cermin Mobil Bayi

Aksesoris Travel saka A nganti Zzzzzzz!

  • Sinau saka kene
  • Sinau saka kene
Sinau saka kene

Perusahaan produk Ningbo Feeme Childcare minangka pemasok aksesoris travel bayi profesional. Garis produk utama kita yaiku aksesoris kursi mobil bayi lan aksesoris stroller.
5 kisaran produk paling ndhuwur yaiku pangilon bayi, pelindung kursi mobil, organizer mobil, pancingan stroller lan penyelenggara, tas popok lan liya-liyane, kita duwe macem-macem luwih saka 200 produk standar sing dirancang dhewe kanggo milih kanthi cepet. Kita duwe kabeh hak salinan produk lan nawakake layanan ODM lan OEM kanggo para klien.

Misi Kita Nggawe Aksesoris Wisata Kreatif kanggo para klien!
Visi kita yaiku Mbantu klien dadi pimpinan industri!

Saiki kita wis kerjo bareng karo akeh merek misuwur liwat 50 negara, kalebu pengecer, distributor, kita tetep rahasia apik kanggo bisnis.
We are Not looking for more clients, but the right one who need the value from us.
Kita duwe klien eksklusif ing sawetara negara, kayata Netherland, Polandia, Spanyol, Jepang lan liya-liyane, kita mung bakal njaga 1-2 klien ing saben pasar, lan mbantu bisnis tuwuh sehat lan luwih cepet.

Kategori panas