Kabeh Kategori

Omah> Products > On-the-go > Booster & peralatan makan anak

HH15A-Dhuwur Kursi Booster

FIT KURSI DINING PALING: Sampurna kanggo mbantu nggawe anak sampeyan dadi bagian saka kulawarga.Cocog karo akeh kursi makan, supaya bocah cilik bisa melu ing meja makan.

KOMPARTMENT PENYIMPANAN HANDY: Kompartemen panyimpenan sing trep ing dhasar kursi booster.Apik kanggo botol, tisu, cemilan lan barang-barang penting liyane.

Apik kanggo TRAVEL: Kursi Booster dhewe dilipat kanggo panyimpenan sing gampang, lan tali bahu sing dibangun ndadekake aksesoris iki minangka aksesoris sing apik banget.

HARNESS sing bisa diatur: 3-Point Harness lan Tali sing bisa diatur supaya bocah tetep aman.


Model: HH15A

Kategori: On The Go, Booster & set peralatan makan anak

Details

Product Related

Hubungi Kita

jeneng *
email *
Telpon *
Negara *
Pesen *

Kategori panas