Kabeh Kategori

Omah> Products > Mirrors > Kaca spion mobil bayi

QM16 Klasik Kain Rectangle pangilon bayi

● GAMPANG NDELENG BAYI: Pangilon bening cembung sing gedhe banget, tansah bisa ndeleng sing larang regane.

● KACA Akrilik AMAN: Bahan akrilik sing tahan pecah Premium, 17 kaping luwih kuwat tinimbang kaca, ora bakal smash, desain safety pisanan.

● GAMPANG INSTAL: Loro tali bunkle salib awet ngamanake pangilon menyang headrest kursi mburi ing sawetara detik, Cocog karo mobil.

● Gampang kanggo ngresiki: Kelas akrilik lan pigura kain super gampang kanggo ngresiki, bisa ngilangke.

● DESIGN MODERN & KUALITAS BEST: pigura kain standar dhuwur,Kualitas sampeyan bisa aran lan ndeleng.Iku awet digawe kanggo taun nggunakake saben dina.


Model: QM16

Kategori: Cermin mobil bayi, Cermin

Details

Descrition Produk
* Item No
QM16U
*Nama Produk
Cermin Kursi Mobil
* Merk lan warna
Kita nampa OEM, lan bakal mbantu ngrancang Brand lan werna dhewe
* Jinis Material
600D+akrilik
*Paten
zl201520082905.8
* Informasi dimensi
Jembar * Dhuwur (29.5*25.5cm)CM

11

【Gampang NDELENG BAYI】 Cermin bening cembung sing gedhe banget, tansah bisa ndeleng sing larang regane.

【KACA Akrilik AMAN】Bahan akrilik sing tahan pecah, 17 kaping luwih kuwat tinimbang kaca, ora bakal remuk.

【Gampang dipasang】Tali bunkle salib sing awet bisa ngamanake pangilon menyang sandaran kepala kursi mburi sajrone sawetara detik.

【Gampang Diresiki】 Kelas akrilik lan pigura kain gampang banget kanggo ngresiki, bisa ngusap.

【KUALITAS TERBAIK】 Bingkai kain standar sing dhuwur,Kualitas sing bisa dirasakake, digawe awet nganti pirang-pirang taun digunakake saben dina.

22

Kustomisasi LOGO lan warna sing disenengi

33

Related Produk

44_ 本

Hubungi kita kanggo laporan produk

55_ 本

Product Related

Hubungi Kita

jeneng *
email *
Telpon *
Negara *
Pesen *

Kategori panas