Kabeh Kategori

Omah> About

bab

WHY CHOOSE US

undefined

RINGKASAN PERUSAHAAN

Perusahaan produk Ningbo Feeme Childcare minangka pemasok aksesoris travel bayi profesional.

Produk utama kita yaiku aksesoris kursi mobil bayi lan aksesoris stroller.

5 kisaran produk paling ndhuwur yaiku pangilon bayi, pelindung kursi mobil, organizer mobil, pancingan stroller lan organiser, tas popok lan liya-liyane, kita duwe macem-macem luwih saka 200 produk standar sing dirancang dhewe kanggo milih kanthi cepet. Kita duwe kabeh hak salinan produk lan nawakake layanan ODM lan OEM kanggo para klien.

Misi Kita Nggawe Aksesoris Wisata Kreatif kanggo para klien!
Visi kita yaiku Mbantu klien dadi pimpinan industri!

Saiki kita wis kerjo bareng karo akeh merek misuwur liwat 50 negara, kalebu pengecer, distributor, kita tetep rahasia apik kanggo bisnis.
We are Not looking for more clients, but the right one who need the value from us.
Kita duwe klien eksklusif ing sawetara negara, kayata Netherland, Polandia, Spanyol, Jepang lan liya-liyane, kita mung bakal njaga 1-2 klien ing saben pasar, lan mbantu bisnis tuwuh sehat lan luwih cepet.

Perusahaan kita apik kanggo ngembangake anyar, mesthi nggawa barang anyar lan kreatif.
Penjualan kita profesional kanggo tes lan audit. Kualitas kita dipercaya lan dijamin. Lan regane kompetitif.

Dadi klien kita, aran layanan siji mandeg, ngirit wektu lan dhuwit, kurang risiko kanggo bisnis sampeyan!
undefined
undefined
undefined

TEAM KAMI

FEEME TEAM kasusun saka tim 42 wong lan tim pabrik

Telung Departemen Penjualan profesional

Nawakake wangsulan wektu lan rincian produk profesional!

Sampeyan bisa tansah hubungi Manager sales kita, Ms Cool lan Ms Serena kanggo informasi marketing lan testing liyane

departemen R&D minangka total 9 pepole

Tansah nggawa item lan paket anyar kreatif pelanggan utama saben wulan

Departemen kontrol kualitas minangka total 4 QCs

Pemriksaan saben dina kanggo njamin kualitas saben pesenan

TEAM KAMI

Desainer kita bisa nangani desain produk lan paket. We offer customer siji-mandeg layanan!

R & D

R & D

Latar mburi kanthi pengalaman merek sing paling misuwur, nyedhiyakake aksesoris kanthi kualitas sing luwih dhuwur.

Investasi USD 250K saben taun kanggo riset lan pangembangan produk, kanggo nggawa sampeyan produk paling kreatif ing pasar.

R & D

CERTIFICATES

Produk kita wis lulus seri tes lan sertifikasi, ngutamakake safety produk pungkasan. Iki sebabe kita duwe akeh klien sing bali.

CERTIFICATESCERTIFICATES

KOPERASI PARTNERS

MITRA KOPERASI

Kita wis kerja sama karo luwih saka 150 merek perawatan bocah sing misuwur ing 45 negara, kalebu pengecer, bisnis online lan distributor.

Pameran

Saben taun, kita rawuh profesional Hongkong Baby show ing Jan, CBME shanghai show ing Juli lan K & J Koln adil ing Sep, Muga-muga kita bisa ketemu ana sawetara dina kanggo komunikasi sing luwih apik!

PELANGGAN NANGGO FOTO

  • PELANGGAN NANGGO FOTO
  • PELANGGAN NANGGO FOTO
  • PELANGGAN NANGGO FOTO
  • PELANGGAN NANGGO FOTO
PELANGGAN NANGGO FOTO

Kategori panas